Колишній інженер Tesla розкритикував «плаваючий» Cybertruck

Колишній інженер Tesla розкритикував «плаваючий» Cybertruck

03 жовтня 2022
0

Ілон Маск уже вдруге повідомив, що майбутні пікапи Cybertruck зможуть короткий час слугувати човном, щоб перетинати річки, озера і навіть моря, які не надто бурхливі. Колишній інженер компанії в цьому сумнівається.

Метт Браун, який раніше працював у Tesla, сьогодні має досить значний авторитет в автомобільному інтернет-просторі, де відомий під іменем «Супершвидкий Метт». Він встиг попрацювати також в Apple і NASCAR, а також час від часу писав для Jalopnik і керував каналом на YouTube.

«Попрацювавши в компанії Tesla, можу з певною впевненістю сказати, що інженери-конструктори тут уперше чують про цю вимогу», - написав він у твітері.

Коли його запитали, чи зможе пікап перетнути озеро, Браун відповів досить прямо: «Можливо, але це майже напевно збільшить вартість і обмежить використання в інших областях». Враховуючи обмежену практичність споживчих автомобілів-амфібій у минулому, це звучить цілком логічно.

Досі неясно, чи був це жарт Ілона Маска, чи Cybertruck дійсно зможе плавати. Варто зазначити, що нещодавно Маск заявляв, що Tesla збільшує вартість Cybertruck, оскільки з плином часу, відколи пікап був представлений уперше, змінилась комплектація та собівартість.

Джерело: 24tv.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація