Комфортні онлайн-сервіси від Бренду CITROEN

Комфортні онлайн-сервіси від Бренду CITROEN

25 жовтня 2022
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Для CITROЕN комфорт і турбота про клієнта завжди були на першому місці. І вже сьогодні CITROЕN в Україну готовий запропонувати своїм новим та вже існуючим клієнтам цілий комплекс зручних «онлайн» рішень: вибір і придбання автомобіля не виходячи з дому, запис на сервісне обслуговування онлайн, контроль своїх поїздок за допомогою смартфона, і багато іншого - все з максимальним комфортом і зручністю для вас.

Обирай бажаний автомобиль не виходячи з дому

Завдяки зручному онлайн-магазину CITROЕN потенційний клієнт може підібрати автомобіль під свої запити і побажання скориставшись власним комп’ютером або смартфоном. Продумана система фільтрів дозволяє виставити пріоритетний фільтр, будь то ціна автомобіля або ж бажана модель. Вибравши модель, яка відповідає запитам, клієнт вже переходить до більш детального підбору автомобіля і у нього з'являється великий перелік фільтрів, таких як: двигун, коробка передач, тип кузова, потужність, рік випуску, колір. У результаті кожен покупець може вибрати ідеальний автомобіль під свої запити і фінансові можливості. Визначившись з вибором, клієнт отримує список доступних автомобілів в різних кольорах кузова і різних комплектаціях.

У вибраному списку відображаються як автомобілі, що знаходяться на складі імпортера, так і автомобілі, які знаходяться на складах у дилерів. Таким чином буквально за кілька кліків на сайті CITROЕN можна не тільки підбирати собі ідеальний автомобіль, але і відразу отримати контакти потрібного дилера та забронювати автомобіль який уже зараз знаходиться в Україні.

Вигідне фінансування покупки та прозорі умови кредитування

Кожна послуга, кожен напрямок продумано і створено для того, щоб зробити життя власника автомобіля CITROEN більш комфортним, простим, зручним. І тепер Бренд пропонує зручну функцію у фірмовому онлайн-магазині CITROЕN – розрахунок кредиту на автомобіль у режимі «реального часу»!

Розрахувати кредит дуже просто. Для початку слід вибрати бажаний автомобіль, його комплектацію. Далі необхідно натиснути віртуальну кнопку «Розрахувати кредит», яка відкриває вікно з можливістю введення суми початкового внеску, бажаного терміну кредитування, а також вибору типу кредиту (класичний або ануїтет). При вказанні необхідних даних, кредитний калькулятор автоматично розрахує всі необхідні суми від різних банків: розмір початкового внеску, додаткові платежі при оформленні кредиту, щомісячні виплати та графік погашення кредиту.

Нарешті, фінальний крок – подача попередньої заявки, яка можлива тут же на сайті: достатньо ввести свої мінімальні дані та надіслати інформацію представникам Бренду CITROЕN. Далі заявку буде передано відповідному дилерському центру, фахівці якого зможуть підготувати всі необхідні документи для проведення операції з оформлення кредиту та купівлі автомобіля. У результаті клієнт приїде "на все готове", залишиться лише поставити кілька підписів: знову приклад максимального комфорту!

Створіть та замовляйте автомоліль своєї мрії

Якщо ж ви бажаєте мати особливий автомобіль, який не схожий на інші, та максимально відповідає вашим потребам – створіть його прямо на сайті Бренду CITROЕN. Завдяки фірмовому конфігуратору Бренду у вас є можливість створити унікальний автомобіль – обирайте бажану модель та створюйте її зовнішній вигляд, наповнюйте потрібними опціями, персоналізуйте автомобіль максимально під свої бажання.

Далі необхідно зберегти дану конфігурацію і відправити її у вигляді заявки найближчому дилеру CITROЕN. Наступний крок - фінальне погодження, замовлення на розміщення автомобіля у виробництво, доставка готового автомобіля в Україну і передача клієнту. Таким чином, якщо ви не знайшли потрібний варіант на онлайн-складі імпортера або дилера, то можна «створити автомобіль своєї мрії» - і зробити це «онлайн» не виходячи з дому – комфорт на кожному етапі вибору автомобіля.

Будьте завжди на зв'язку з улюбленим автомобілем за допомогою додатку MYCITROEN

 

CITROEN дає можливість постійно стежити за своїм улюбленим автомобілем. Так, за допомогою фірмового додатка MyCitroen (для смартфонів з операційною системою iOS і Android) власник автомобіля може контролювати параметри авто і відстежувати важливу інформацію. Додаток включає в себе чотири основні розділи: «Статистика», «Мої поїздки», «Обслуговування», «Автомобіль». З його допомогою можна аналізувати свої останні поїздки, переглянути дистанцію і витрата палива. Також програма допоможе відшукати автомобіль на великій парковці біля торгового центру або будівельного гіпермаркету. Власнику автомобіля пропонується інформація-нагадування про необхідність проведення чергового ТО. До того ж, відразу в додатку можна знайти найближчого дилера і записатися на сервіс - також «онлайн», без необхідності зайвих дзвінків або відвідувань сервісу. Додаток вже доступний в офіційних маркетах додатків AppStore та GooglePlay. Встановлюючи програму на смартфон завжди вибирайте країну Україна (українська мова), щоб отримати максимальний функціонал, адаптований для нашої країни.

Зручні онлайн-сервіси для існуючих власників автомобілів CITROEN

Але і для існуючих власників автомобілів CITROEN Бренд готовий запропонувати зручні онлайн-сервіси, адже записатися на сервісне обслуговування можна не тільки в фірмовому додатку, а і онлайн. За допомогою простої форми запису на сервіс на сайті CITROEN – дайте відповідь на декілька питань із форми, вкажіть мету вашого візиту, оберіть найближчий дилерський центр, вкажіть зручну дату та час візиту та надсилайте дану інформацію дилеру. Залишиться тільки підтвердити ваш візит з менеджером та прибути на сервіс у визначений час.

Що також важливо, кожен потенційний клієнт та уже існуючи власник автомобіля CITROEN має змогу заздалегідь прорахувати витрати на експлуатацію автомобіля. Це можливо завдяки програмі фіксованої вартості ТО – єдина ціна діє у всіх офіційних дилерських центрах CITROEN одного регіону і включає вартість робіт, запасних частин і витратних матеріалів. Дізнатись вартість чергового планового ТО можна, скориставшись онлайн-формою на сайті бренду. Для цього потрібно ввести регіон обслуговування, модель, дату придбання і тип двигуна автомобіля, після чого система автоматично прорахує вартість послуги.

Обираючи автомобілі CITROEN – ви обираєте не тільки якісний та надійний автомобіль, ви обираєте комфорт на кожному етапі ваших відносин – починаючи від вибору автомобіля, продовжуючи його покупкою та подальшою експлуатацією.

Джерело: CITROEN

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація