Компактний електрокросовер Jeep вперше «засвітився» на фото

Компактний електрокросовер Jeep вперше «засвітився» на фото

18 червня 2022
0

Фотошпигуни вперше помітили під час дорожніх тестів новий компактний позашляховик Jeep. Це буде найменша та найдоступніша модель у модельній лінійці цього американського автогіганта.

Чутки про те, що Jeep розробляє свій найменший позашляховик, з'явилися ще сім років тому. І ось тепер вони, здається, починають набувати підтвердження. Ця новинка у модельній лінійці Jeep перебуватиме під Renegade.

Передбачається, що новий Jeep буде збудовано на платформі CMP групи PSA. На цій платформі, до речі, вже збудовані такі моделі, як, наприклад, Opel Mokka та DS 3 Crossback. Нагадаємо, PSA Group та Fiat Chrysler Automobiles у 2021 році об'єдналися у концерн Stellantis, і тепер разом розробляють та випускають автомобілі.

Слід зазначити, що найменший позашляховик Jeep випускатимуть у Польщі на заводі, де вже випускають Alfa Romeo Brennero та Fiat 500X.

Платформа CMP дозволяє використовувати різні типи двигунів, зокрема повністю електричну силову установку. Тому не виключено, що новий Jeep отримає електронну версію. Також будуть версії з бензиновими, дизельними та гібридними силовими установками.

За чутками, продаж нового позашляховика Jeep почнеться наприкінці 2022 року. Скільки він буде коштувати - ще не відомо.

Джерело: Today.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація