Компактний кросовер Honda перетворили на будинок на колесах

Компактний кросовер Honda перетворили на будинок на колесах

05 березня 2024
0

Старий кросовер Honda Element 2008 року почав нове життя. Компактну модель перетворили на дешевий дім на колесах. Про нього розповіли у відео на Youtube-каналі New Jersey Outdoor Adventure.

Американець Дрю вирішив купити Honda Element за 4000 доларів і самостійно переробити його в дім на колесах. У салоні 4,3-метрового авто достатньо місця для двох дорослих і двох дітей. Замість задніх сидінь розкладається ліжко, а спереду можна підвісити дитячий гамак.

Усередині встановили невеликий холодильник, який живеться від зарядної станції та сонячних батарей на даху. Також з'явились різноманітні відсіки для невеликого багажу. Крім того, Honda Element отримала 10-дюймовий тачскрін, камеру заднього огляду і систему контролю тиску в шинах.

Крім того, Honda Element підготували для бездоріжжя. Його кліренс збільшили на 75 мм, встановили стальні бампери та позашляхові шини розміром 235/75 R15. До того ж, з'явилися додаткова оптика, шноркель, багажник на даху, а також кріплення для сокири, лопати та іншого інструменту.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація