Компактний кросовер Suzuki Fronx виходить на глобальний ринок

Компактний кросовер Suzuki Fronx виходить на глобальний ринок

26 серпня 2023
0

Новий Suzuki Fronx став «глобальною» моделлю. Перший купе-кросовер марки починають поставляти на експорт. 

Кросовер Suzuki Fronx випускають в Індії. Донедавна модель продавалася тільки там, але тепер вона стала доступною на Близькому Сході та в ПАР. На черзі - інші країни Євразії, Африки та Латинської Америки.

Ціна Suzuki Fronx 2023 залежить від ринку. В Індії базовий купе-кросовер коштує в еквіваленті 9000 доларів, а в ПАР і Катарі модель багатше оснащена і оцінена в 15 000 доларів. Це найдешевший у світі купе-кросовер.

Новий Suzuki Fronx 2023 - 4,0-метровий кросовер В-класу, створений на базі хетчбека Baleno. У нього виразний дизайн із купеподібним дахом, розширеними крилами і «двоповерховою» оптикою.

Бюджетний кросовер Suzuki отримав опції, властиві моделям класом вище - камери кругового огляду, проекцію на лобове скло, бездротову зарядку для смартфонів.

Купе-кросовер Suzuki Fronx дебютував з 1,2-літровим 92-сильним бензиновим двигуном і 1,0-літровим 100-сильним турбомотором. Для «глобальної» версії також додали 1,5-літрову четвірку на 105 к. с., яка може бути доступна з 48-вольтною «м'якою» гібридною установкою.

Новий Suzuki Fronx 2023 доступний з 5-ступінчастою механічною або 6-ступінчастою автоматичною КПП. Привід у авто - виключно передній.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація