Компанія Bentley показала надпотужне представницьке авто

Компанія Bentley показала надпотужне представницьке авто

10 вересня 2024
0

У Великій Британії дебютував новий Bentley Flying Spur. Розкішний представницький седан пройшов модернізацію і надійде в продаж з кінця року за ціною приблизно 250 000 доларів. Про авто розповіли на офіційному сайті Bentley.

Головна зміна в Bentley Flying Spur 2025 - під капотом. 6,0-літровий W12 тепер не доступний для седана і його місце зайняла гібридна установка від купе Bentley Continental GT.

Новий Bentley Flying Spur потужніший та швидший за попередника. 4,0-літровий V8 твін-турбо та електромотор разом розвивають 782 к.с. і 1000 Нм. Важкий седан здатен розігнатися до 100 км/год за 3,5 с - на рівні суперкарів. Максимальна швидкысть перевищує 300 км/год.

Разом із тим, батарея на 25,9 кВт.год дозволяє подолати 76 км на електротязі. Витрата пального становить 3,3 л/100 км у гібридному режимі та 15 л/100 км - у чисто бензиновому. Загальний запас ходу на електриці та бензині - 829 км.

У арсеналі Bentley Flying Spur - повний привід зі спортивним диференціалом, керовані задні колеса та активна пневмопідвіска.

Дизайн Bentley Flying Spur майже не змінився - нову модель видають дещо змінені оптика і решітка радіатора, а також нові 22-дюймові диски. У салоні встановили сучасніші дисплеї на передній панелі та запропонували нові варіанти внутрішнього оздоблення.

Джерело: Фокус
Фото: Bentley

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація