Компанія BMW інтегрувала ігри у свої нові авто

Компанія BMW інтегрувала ігри у свої нові авто

09 січня 2024
0

На виставці CES 2024 компанія BMW продемонструвала одразу кілька нових розробок. Найбільш очікуваною опцією стала інтеграція ігр у штатне мультимедіа.

BMW і раніше дозволяв пасажирам грати у відеоігри на екранах автомобіля, скажімо, під час зарядки. Проте незабаром вони зможуть підключити будь-який контролер відеоігор по Bluetooth до свого автомобіля та грати в ще більше ігор.

Щоб продемонструвати нову функцію, відвідувачам CES 2024 запропоновано зіграти в Beach Buggy Racing 2 - насичену подіями гру-симулятор перегонів, в яку може грати одна особа або кілька людей у режимі розділеного екрана.

Крім того, німецький автовиробник співпрацює з Amazon, щоб продемонструвати споживачам нового інтелектуального персонального помічника. Зазначається, що асистент використовуватиме генеративний штучний інтелект, щоб пропонувати розмовні відповіді на запитання водія про функції автомобіля. Крім того, він зможе керувати деякими функціями автомобіля під час руху авто.

Окрім того, BMW найближчим часом продемонструє свою систему автономного паркування четвертого рівня. Завдяки новій функції клієнти можуть залишити машину, після чого авто самостійно запаркується та за необхідності самостійно прибуде до власника з паркінгу.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація