Компанія BMW натякнула на електричний i5 Touring

Компанія BMW натякнула на електричний i5 Touring

24 січня 2024
0

В BMW M анонсували більш практичну версію повністю електричного BMW i5 - i50 Touring M60 xDrive. Короткий відеотизер новинки показали під час презентації наступного M5 Touring. Точну дату дебюту поки не оголошено. Очікується, що це станеться найближчими тижнями.

Назвати ролик занадто інформативним не можна, але завдяки численним тизерам, рендерам та шпигунським фото зовнішність BMW i5 та i5 Touring не секрет. Передню частину кузова він розділив із седаном. Лінія даху та задня частина з тонкими світлодіодами ліхтарів оригінальні, що цілком логічно, враховуючи форм-фактор.

M60 xDrive, засвічена в ролику, оснащена більш помітним кузовним обважуванням від BMW M. Зокрема, від стандартного i5 вона відрізняється спортивними бамперами та аеродинамічними корпусами бічних дзеркал. Також у цьому списку колісні диски більшого діаметру та безліч M-значків на кузові. В цілому i5 Touring виглядає ефектніше, ніж майбутній M5 Touring.

Інформації про силову установку i50 Touring M60 xDrive немає. Еквівалентний седан i5 використовує двомоторну систему потужністю 601 к.с. та крутним моментом 820 Нм. Автономність забезпечує батарея ємністю 81,2 кВт.год. Очікується, що аналогічними показниками зможе похвалитися версія Touring.

Вже відомо, що BMW i5 Touring буде доступний у 27 країнах Європейського Союзу, а також у Великій Британії, Норвегії, Швейцарії, Японії та Тайвані. На жаль для покупців зі США, північноамериканського ринку в цьому списку немає.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація