Компанія BYD показала новий преміальний кросовер Leopard 5

Компанія BYD показала новий преміальний кросовер Leopard 5

18 серпня 2023
0

У Китаї презентували новий BYD Fang Cheng Bao Leopard 5. Позашляховик стане першою моделлю в новій преміальній лінійці марки і буде доволі дорогим - від 400 000 до 600 000 юанів ($55 300 - $83 000). Про це повідомляє сайт CarNewsChina.

BYD Fang Cheng Bao Leopard 5 стане конкурентом Toyota Land Cruiser 250 і більш доступною альтернативою Land Rover Defender. П'ятиметровий позашляховик відрізняється незграбним дизайном з високим капотом і вертикальними задніми стійками даху. У нього виражений пластиковий обвіс і діодне підсвічування решітки радіатора.

У салоні BYD Leopard 5 встановлено віртуальний щиток приладів і великий тачскрін. Кнопки виконані великими, щоб їх можна було натискати в рукавичках. В оздобленні використані шкіра та алькантара.

Новий BYD Leopard 5 оснащений 650-сильною гібридною установкою і здатний розігнатися до 100 км/год за 4 с. Він може проїхати 125 км в електричному режимі, а сумарний запас ходу гібрида становить 1200 км.

Китайський позашляховик BYD отримав повний привід зі знижувальною передачею, а також незалежну підвіску всіх коліс зі змінним кліренсом.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація