Компанія BYD знизила ціни на 100 моделей

Компанія BYD знизила ціни на 100 моделей

30 березня 2024
0

BYD збирається обійти Toyota і Volkswagen, пропонуючи сучасні автомобілі за дуже низькою ціною. Як пише Bloomberg, китайський автовиробник знизив ціни більш ніж на 100 своїх електромобілів і гібридних моделей.

Так, наприклад, новий хетчбек BYD Seagull зі зміною поколінь тепер коштує менше ніж 10 000 доларів, а найбільш продаваний електричний седан виробника, Qin Plus, коштує менше ніж 11 000 доларів.

У BYD заявили про початок ери під назвою «електрика дешевша за нафту», коли гібридні та суто електричні моделі стають такими самими доступними, як традиційні моделі з двигунами внутрішнього згоряння, а то й дешевшими.

Загалом BYD перезапустила вже понад 70 моделей із нижчими цінами. За даними Bloomberg, поки що не подешевшав тільки новітній суперкар Yangwang вартістю 233 тисячі доларів.

Знижуючи ціни, BYD хоче переконати водіїв відмовитися від бензинових автомобілів і перейти на електромобілі та гібриди. Така агресивна цінова політика створює реальну загрозу для Toyota, Volkswagen, Nissan та інших виробників.

Джерело: iXBT.com

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація