Компанія Cadillac презентувала надпотужного конкурента BMW M5

Компанія Cadillac презентувала надпотужного конкурента BMW M5

27 січня 2024
0

У США презентували новий Cadillac CT5-V 2024 модельного року. Спортивний седан пройшов фейсліфтинг слідом за стандартним CT5 і надійде в продаж з літа. Про це повідомляється на офіційному сайті Cadillac.

Новий Cadillac CT5-V впізнається за зміненою передньою частиною зі збільшеною решіткою радіатора, зміненими фарами і більш агресивним бампером. Ззаду освіжені ліхтарі. Як і раніше, седан відрізняється від базового CT5 обвісом, заднім спойлером і 19-дюймовими дисками.

У салоні на передній панелі з'явився величезний 33-дюймовий дисплей. Встановлено нову мультимедіа на базі Google, інтернет 5G і систему напівавтономного водіння Super Cruise.

В оздобленні поєднується шкіра і карбон. Крім того, встановлено спортивні сидіння з електроприводом.

Як і раніше, седан Cadillac CT5-V доступний у двох версіях: стандартна модель оснащена 3,0-літровим 360-сильним V6 твін-турбо, а варіант Blackwing - 6,2-літровим компресорним V8 на 668 к.с.

Новий Cadillac CT5-V Blackwing розганяється до 100 км/год за 3,5 с і розвиває 330 км/год, тобто є конкурентом BMW M5 і Audi RS6.

Спортивний седан Cadillac оснащують 6-ступінчастою механічною або 10-ступінчастою автоматичною КПП.

Комплектація включає диференціал, що самоблокується, адаптивні амортизатори та гальма Brembo. 360-сильна версія доступна з повним приводом.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація