Компанія Changan оновила ліфтбек Uni-V

Компанія Changan оновила ліфтбек Uni-V

25 лютого 2024
0

Китайська компанія Changan, автомобілі якої нещодавно почали продавати в Україні, розповіла про оновлений ліфтбек Uni-V. У фокусі уваги плагін-гібрид iDD: він перейде на нову техніку, позбудеться коробки передач, а покупці зможуть вибирати між двома варіантами електромоторів і тягових батарей. До того ж, Changan Uni-V стане ще агресивнішим, адже дизайн екстер'єру зміниться.

Найпростіше впізнати оновлений Changan Uni-V по решітці радіатора з трикутними осередками та центральному розташуванню вихлопних патрубків. Також змінився дизайн колісних дисків і бампери, а у салоні натомість без істотних нововведень: заявлені лише якісніші матеріали оздоблення.

Звичайні Uni-V пропонуватимуться лише з турбомотором 1.5 (188 к.с., 300 Нм) та 7-ступеневим «роботом». А ось гібриди суттєво перепроєктовані: від схеми з наддувним двигуном і роботизованою коробкою передач відмовляться на користь системи e-CVT з «атмосферником» як генератором та електродвигуном.

Заявлено два варіанти: базовий гібрид Uni-V отримає 190-сильний електромотор (330 Нм) та батарею на 9 кВт.год, запас ходу без активації ДВЗ складе до 65 кілометрів. За доплату запропонують версію з 215-сильним (330 Нм) електромотором та батареєю на 19 кВт.год з автономністю на електротязі до 136 кілометрів. В обох випадках під капотом встановлено 110-сильний двигун об’ємом 1,5 літра. За динамікою новинка поступається попереднику, зате новий гібрид повинен бути економнішим та дешевшим.

Джерело: Мотор
Фото: autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація