Компанія Chevrolet показала новий TrailBlazer

Компанія Chevrolet показала новий TrailBlazer

17 квітня 2024
0

Опубліковано офіційні фото й відео з Chevrolet TrailBlazer. Позашляховик невдовзі пройде оновлення слідом за спорідненим пікапом S10. Інформація про нього з’явилася на сайті Carscoops.

Варто зазначити, що наразі General Motors виробляють дві різні моделі Chevrolet TrailBlazer - рамний позашляховик і компактний кросовер. Конкурентами позашляховика є Mitsubishi Pajero Sport і Toyota 4Runner, а виробляють його в Бразилії.

Дизайн Chevrolet TrailBlazer оновили в дусі побратима S10. Позашляховик отримав широку решітку радіатора та продовгуваті фари. Він зберігає брутальний дизайн із високим капотом та розширеними крилами.

У салоні замінені кермо, передня панель, важіль КПП та більшість перемикачів. Тепер всередині встановлено два дисплеї - 8-дюймовий цифровий щиток приладів та 11-дюймовий тачскрин мультимедіа. На вибір пропонуватимуть версії на 5 і 7 місць.

Топові версії Chevrolet TrailBlazer 2024 отримають шкіряний салон, доступ без ключа, камеру, клімат-контроль, бездротову зарядку смартфонів, датчики світла і дощу, електропривод крісла водія, а також системи автоматичного гальмування, контролю «сліпих» зон та смуги руху.

Віддача 2,8-літрового турбодизеля зросте до 207 к.с. і 510 Нм. Також Chevrolet TrailBlazer отримає новий 8-ступінчастий автомат, а привід може бути заднім або повним.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація