Компанія Geely показала новий бюджетний кросовер Starray

Компанія Geely показала новий бюджетний кросовер Starray

08 жовтня 2023
0

Презентовано новий кросовер Geely Starray. Бюджетна модель надходить у продаж за ціною від $22 700 і стане наступником Geely Atlas Pro. Подробиці авто розкрили на офіційному сайті китайського автовиробника.

Новий Geely Starray - експортна «глобальна» версія моделі Bouye L. Китайський кросовер може з'явитися і в Україні, адже Geely Atlas Pro у нас продається.

Кросовер Geely Starray вийшов набагато виразнішим на вигляд, ніж попередник. У дизайні переважають грані, а широка решітка радіатора поєднується з тоненькими Г-подібними діодними фарами. Ліхтарі розтягнуті на всю ширину кузова.

Автомобіль побудований на платформі СМА від Volvo XC40 і помітно більший за попередника.

Габарити Geely Starray 2023:

  • довжина - 4670 мм;
  • ширина - 1900 мм;
  • висота - 1705 мм;
  • колісна база - 2777 мм.

Збільшені розміри зробили китайський кросовер Geely просторішим. У салоні встановлено невеликий віртуальний щиток приладів і величезний 13,2-дюймовий тачскрін портретного формату.

Базова комплектація включає безключовий доступ, парктронік, камеру, клімат-контроль і круїз-контроль. Топовий варіант отримав панорамний дах, проекцію на лобове скло, підігрів і вентиляцію сидінь, камери кругового огляду, електропривод дверей багажника, системи автоматичного гальмування і контролю смуги руху.

Новий Geely Starray дебютував із 2,0-літровою 218-сильною турбочетвіркою Volvo і 7-ступінчастою КПП із двома зчепленнями. Він розганяється до 100 км/год за 8,2 с і розвиває 215 км/год, а середня витрата палива становить 6,7 л/100 км. У Китаї кросовер Geely Bouye L також доступний з 1,5-літровим 184-сильним турбомотором і гібридною установкою на 245 к.с. Привід - тільки передній.

Нагадаємо, китайський автовиробник Geely потрапив до переліку міжнародних спонсорів війни. Geely належить приватному власнику китайського підприємця-мільярдера Лі Шуфу та володіє такими брендами, як Geely Auto, Lynk&Co, Zeekr, Volvo Cars, Polestar, Lotus, London Electric Vehicle Company, Farizon Auto, CAOCAO Mobility.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація