Компанія Geely представила сімейний електромобіль зі змінною батареєю

Компанія Geely представила сімейний електромобіль зі змінною батареєю

26 вересня 2023
0

Компанія Farizon Auto, яка належить Geely, представила модульний електромобіль SuperVan. Новинка оснащена змінним високовольтним акумулятором. Про це розповіли на сайті InsideEVs.

Farizon SuperVan є практичним будинком на колесах з безліччю інноваційних рішень. Одним із них є розширювач запасу ходу на метанолі.

Автобудинок може використовуватися як повербанк. Він здатний видавати до 10 кВт змінного струму напругою 220 В.

Замість механічного з'єднання між педаллю гальма та гальмівними супортами є дріт, що передає сигнали взаємодії. За таким самим принципом працюють кермування та педаль акселератора.

Farizon SuperVan отримав багате оснащення. Уже в базовій версії доступні: адаптивний круїз-контроль, допоміжні системи водіння, моніторинг втоми та цифрова система з оглядом на 360 градусів.

Інтер'єр можна налаштувати під себе. Також Farizon Auto пропонують кілька варіантів оформлення і конфігурації салону. Багато версій отримають вітальню з розкладними ліжками, ванну кімнату і кухню.

Farizon SuperVan надійде в продаж у Китаї вже до кінця року. Вартість будинку на колесах не розкривається.

Нагадаємо, китайський автовиробник Geely потрапив до переліку міжнародних спонсорів війни. Geely належить приватному власнику китайського підприємця-мільярдера Лі Шуфу та володіє такими брендами, як Geely Auto, Lynk&Co, Zeekr, Volvo Cars, Polestar, Lotus, London Electric Vehicle Company, Farizon Auto, CAOCAO Mobility.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація