Компанія General Motors показала на фото новий Cadillac XT5

Компанія General Motors показала на фото новий Cadillac XT5

08 серпня 2024
0

Опубліковано перші офіційні фото Cadillac XT5 другого покоління. Кросовер невдовзі презентують у Китаї і він надійде в продаж з осені. Про нього розповіли на офіційному сайті преміального підрозділу General Motors.

Кросовер Cadillac XT5 2025 залишиться конкурентом BMW X3 та Audi Q5 від General Motors. Цікаво, що в Китаї модель з'явиться раніше, аніж у США.

Новий Cadillac XT5 зберігає гранчастий дизайн із тоненькою діодною оптикою, проте його силует змінився. Капот зробили довшим, а задні стійки даху - тоншими. Крім того, збільшили решітку радіатора. Авто зберігає платформу C1XX, проте дещо підросло.

Розміри Cadillac XT5 2025:

  • довжина - 4888 мм;
  • ширина - 1957 мм;
  • висота - 1698 мм;
  • колісна база - 2863 мм.

Кросовер став просторішим усередині, а об'єм його багажника зріс до 653 л. На передній панелі встановили широкий 33-дюймовий дисплей, як у флагманського Cadillac Escalade, а більшість кнопок у салоні - сенсорні. Передні сидіння оснащені електроприводом із пам'яттю налаштувань, підігрівом, вентиляцією та масажем.

Новий Cadillac XT5 зберіг 2,0-літрову 237-сильну турбочетвірку, але її доповнили 48-вольтною «м'якою» гібридною установкою. А от 3,6-літрового V6 більше не буде. Кросовер оснащений 9-ступінчастим автоматом і доступний з переднім або повним приводом.

Джерело: Фокус
Фото: Cadillac

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація