Компанія Hyundai оновить пікап Santa Cruz

Компанія Hyundai оновить пікап Santa Cruz

18 березня 2024
0

Hyundai працює над оновленням свого модельного ряду і наступним у черзі є пікап Santa Cruz. Його зроблять ще ефектнішим для конкуренції з Ford Maverick та Honda Ridgeline.

Прототипи новинки вже проходять дорожні випробування, де неодноразово потрапляли в об'єктиви фотошпигунів. Саме на їх основі, а також інформації, отриманої зі своїх джерел, фахівці видання Carscoops створили рендер моделі. Судячи з нього, пікап отримає більш квадратну решітку радіатора, нові бампери із захисними накладками та фари з іншою графікою. Також можна відзначити дизайн колісних дисків, що змінився. Відомо, що оновляться і задні ліхтарі, а в колірну гаму для кузова будуть додані нові відтінки Fine Green Matte та Ultimate Red Metallic.

Салон Hyundai Santa Cruz також зазнає модернізації. У його оснащення увійде великий вигнутий екран, який поєднає 12,3-дюймову цифрову панель приладів і мультимедійну систему. Ще слот для бездротової зарядки смартфона та нове кермо, на яке перенесуть важіль коробки передач. Що стосується технологій, то пікап отримає інтелектуальний круїз-контроль із функцією Stop&Go, проекційний дисплей (HUD), бездротовий Apple CarPlay та Android Auto.

Про зміни у моторній гамі не повідомляється. Актуальний Santa Cruz постачають з 1,5-літровим рядним чотирициліндровим двигуном потужністю 191 к.с. та 2,5-літровим турбодвигуном потужністю 281 к.с. З рейстайлінгом модель може мати і гібридну версію. Дата дебюту новинки поки що не називається.

Джерело: Авто Центр
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація