Компанія Hyundai презентувала купе-кросовер Genesis GV80 Coupe

Компанія Hyundai презентувала купе-кросовер Genesis GV80 Coupe

04 квітня 2023
2

Напередодні відкриття автошоу у Нью-Йорку презентували новий Genesis GV80 Coupe. Концепт-кар є провісником серійної моделі, що з'явиться у 2024 році. Подробиці новинки розкрили на офіційному сайті преміального підрозділу Hyundai Motor.

Як випливає з назви, в основі концепту лежить кросовер Genesis GV80. Про це свідчать характерна решітка радіатора у вигляді щита та тоненькі діодні фари та ліхтарі.

Разом з тим у авто більш стрімкий профіль з купеподібним похилим дахом і злегка загостреною задньою частиною. Крім того, новий Genesis GV80 Coupe отримав обвіс, а його передній бампер зробили агресивнішим.

У салоні передня панель запозичена у стандартного Genesis GV80. Усередині встановили чотири окремі спортивні крісла з карбоновим каркасом та оздобленням алькантарою. У багажнику з'явилася розпірка для підвищення жорсткості.

Новий Genesis GV80 Coupe стане «недорогим» конкурентом BMW X6 та Mercedes GLE Coupe. Швидше за все, він отримає ті ж двигуни, що і стандартний GV80 - бензинові турбомотори об'ємом 2,5 л (304 к.с.) та 3,5 л (380 к.с.), а також 3,0-літровий 273- сильний турбодизель. Не виключено, що з'явиться і 435-сильна електрична версія, як у молодшого Genesis GV70.

Джерело: Фокус
Фото: Motor1

Обговорення новини

Jestemoffi  

Прикольный,как по мне=)

+6ВІДПОВІСТИ  
Vladym  

Цікаво, цікаво. І ціна цікаво яка буде

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація