Компанія Infiniti анонсувала нове покоління позашляховика QX80

Компанія Infiniti анонсувала нове покоління позашляховика QX80

13 серпня 2023
0

Нещодавно з'явилася інформація, що Infiniti у найближчі чотири роки покаже чотири нові моделі. Очікується, що серед них будуть рестайлінговий позашляховик QX80, новий кросовер QX65 і два електромобілі, один з яких змагатиметься з Tesla Model S. Першим на ринок вийде оновлений флагманський Infiniti QX80, прем'єра якого очікується влітку 2024 року. Прототип новинки представлять вже цього місяця в статусі концепт-кара Infiniti QX Monograph.

Місцем прем'єри автомобіля обрано захід «Pebble Beach Automotive Week» у США, де пройде культовий конкурс автомобільної краси «Pebble Beach Concours d'Elegance». Новинку особисто покаже шеф-дизайнер Nissan Альфонсо Альбаїса, оскільки основну ставку в концепт-карі буде зроблено саме на зовнішній вигляд.

Для QX Monograph заявлені «сміливі пропорції та вражаючі елементи дизайну», серед яких будуть нова версія фірмової решітки радіатора та перероблена емблема марки, яка за нинішньою модою отримала підсвічування.

Раніше було обіцяно, що модель отримає сміливий дизайн з оглядкою на Range Rover та салон у дусі Mercedes-Maybach GLS з єдиним 24-дюймовим дисплеєм, просторим третім рядом та датчиками для автоматичного налаштування клімату. Перші подробиці про майбутнє Infiniti QX80 стануть відомі вже 17 серпня, коли в рамках «The Lodge» в Пеббл-Біч Infiniti публічно представить новий концепт.

Джерело: Мотор
Фото: Infiniti

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація