Компанія Infiniti анонсувала появу нових моделей

Компанія Infiniti анонсувала появу нових моделей

25 жовтня 2023
0

Infiniti очікує масштабне оновлення модельного ряду. Найближчими роками преміум-бренд Nissan представить одразу кілька новинок. Перші їхні подробиці розкрили на офіційному сайті Infiniti.

Уже в 2024 році з'являться одразу дві моделі підвищеної прохідності. Спочатку з'явиться новий Infiniti QX80, а його передвісником є концепт-кар QX Monograph.

Позашляховик збереже характерний двооб'ємний силует, але стане елегантнішим на вигляд. На зміну атмосферному двигуну V8 має прийти нова турбошістка, яка стане потужнішою та економічнішою.

Друга модель - купе-кросовер QX65 довжиною близько 5 метрів, який кине виклик BMW X6 і Mercedes GLE Coupe. Старший брат Infiniti QX55 буде побудований на базі більшої моделі QX60.

Крім того, анонсовано два електромобілі. Електричним первістком марки стане елегантний обтічний спортивний седан. Його концепт-кар Infiniti Vision Qe дебютує на автошоу в Токіо. У нього плавні обводи і оригінальне діодне підсвічування передньої частини.

Слідом за седаном піде електричний кросовер зі схожим дизайном. Його прототип Infiniti Vision QXe також незабаром презентують.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація