Компанія KIA показала мінівен Carnival 2024-го модельного року

Компанія KIA показала мінівен Carnival 2024-го модельного року

08 листопада 2023
0

KIA представляє новинку за новинкою: всього кілька тижнів тому представили седан KIA K5 2024, і зараз дебютував мінівен Carnival 2024. На домашньому ринку вже приймаються попередні замовлення. Попри те, що Carnival помітно покращився, він, як і раніше, є відносно недорогим, як для такого великого мінівена: ціна починається від 26,5 тис. доларів.

У плані зовнішнього вигляду Carnival 2024 став ближче до інших нових або нещодавно оновлених моделей KIA: мінівен отримав нові бампери, решітку радіатора, фари та ліхтарі з іншою графікою. Зміни торкнулися навіть задніх дверей.

Нововведення в салоні - панель екранів із двома дисплеями діагоналлю 12,3 дюйма. Блок управління кліматичною системою сенсорний, доопрацьовано медіасистему та атмосферне підсвічування. З'явився сканер відбитка пальця.

Автомобіль отримав покращену шумоізоляцію та нові амортизатори. Базові мотори - 2,2-літровий турбодизель потужністю 194 к.с. та бензиновий мотор 3,5 V6 потужністю 294 к.с. Альтернативу їм складає нова (для Carnival) гібридна силова установка на базі 1,6-літрового турбомотора. Потужність гібрида - 245 к.с., середня витрата - 7 л/100 км.

Вартість гібрида починається біля позначки 30 тис. доларів. Але залишилося у Carnival і топове виконання High Limousine з піднятим на 30 см дахом і лише двома кріслами пасажирської частини. Ціна такого варіанта - близько 70 тисяч доларів. Звичайні версії мінівена можуть бути 7 або 9-місними.

Джерело: iXBT.com
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація