Компанія Kingsley Cars показала рестомод Land Rover Defender

Компанія Kingsley Cars показала рестомод Land Rover Defender

30 серпня 2024
0

Купівля відновленого і модифікованого класичного автомобіля зазвичай коштує купу грошей, але зростаюча популярність рестомодів не дає змоги старим автомобілям нудитися в гаражах або відправитися на звалище. Свій внесок у збереження оригінальних Land Rover Defender робить британська компанія Kingsley Cars.

Виробник працює над старими Land Rover протягом двох десятиліть і на виставці Salon Prive презентувала свою нову серію відновлених Defender, доступних у конфігураціях D90 і D110. Кожне творіння засноване на оригінальній моделі, яка розбирається до голого шасі, перш ніж починається тривалий процес її реставрації та оновлення.

Стандартні моделі від Kingsley оснащені переробленою версією оригінального двигуна Land Rover і повністю переналаштованою трансмісією. Більшість виробників рестомодів Defender зазвичай відмовляються від оригінальної трансмісії на користь чогось сучаснішого, тож тим, хто хоче зберегти «олдскульний» характер позашляховика, є сенс поглянути на пропозиції від Kingsley. Для клієнтів, які віддають перевагу все ж таки встановити щось новіше, є 4,2-літровий V8 від Kingsley потужністю 220 к.с. і 360 Нм, а також «класика» від Chevrolet - V8 сімейств LS3 і LT1.

Незалежно від комбінації двигуна і трансмісії, всі моделі оснащені електронною системою активного демпфірування і новими гальмами зі збільшеними передніми супортами. Також встановлено сучасний радіатор з електричними вентиляторами охолодження. У Kingsley також підготували для Defender фірмові 18-дюймові диски, «взуті» у позашляхову гуму BFGoodrich.

Інтер'єр отримав низку доопрацювань, наприклад, нову цифро-аналогову панель приладів і бездротовий Apple CarPlay. Покупці можуть обирати з величезної кількості опцій інтер'єру, включно з підігрівом сидінь, системами контролю тиску в шинах і кількома різними варіантами даху. Kingsley може відреставрувати оригінальне оздоблення будь-якого Defender або перетягнути його шкірою Nappa зі вставками з алькантари.

Рестомод Defender від Kingsley Cars обійдеться в солідну суму щонайменше 140 тисяч фунтів без урахування податків.

Джерело: Авто Центр
Фото: Kingsley Cars

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація