Компанія Lamborghini змінила логотип

Компанія Lamborghini змінила логотип

29 березня 2024
0

Lamborghini презентувала новий логотип. Вже цього року він з'явиться на цифрових каналах, рекламній продукції та автомобілях. Ймовірно, першими його отримають наступник Huracan та гібридний Urus. Надалі оновлений логотип прикрасить новий флагманський Revuelto V12.

На перший погляд, нове лого нічим не відрізняється від попереднього. Різниця лише у невеликих деталях. Назва бренду написана трохи ширшим шрифтом. Ймовірно, це відсилання до більш кутастого дизайну двох суперкарів та кросовера.

Чорний та білий кольори залишилися основними. Як кажуть у компанії, вони «символізують чітку індивідуальність бренду». Жовтий та новий золотий відтінки надають логотипу «мінімальний, але сміливий» вигляд.

Також команда дизайнерів розробила новий набір значків для використання в інтернеті. Зокрема легендарного «розлюченого бика» без щита. Таким він з'явиться на офіційному сайті та у соціальних мережах.

2023 рік став досить успішним для Lamborghini. Компанії вперше вдалося продати понад 10 тисяч автомобілів (10 112 од.). Huracan та Urus розпродані до закінчення виробництва. Нові замовлення на суперкар Revuelto почнуть приймати лише у 2026 році.

2028 року вийде перший електромобіль бренду, анонсований торішнім концептом Lanzador. Через рік очікується електричний Urus.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Lamborghini (@lamborghini)

Джерело: Авто Центр
Фото: Lamborghini

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація