Компанія Mazda представила оновлену «трійку»

Компанія Mazda представила оновлену «трійку»

08 квітня 2023
0

Компанія Mazda представила оновлену модель Mazda3 для японського ринку, яка отримала новий колір кузова Ceramic Metallic та збільшений екран мультимедійної системи.

Також додані дистанційний запуск двигуна з програми для смартфона, покращені електронні помічники, які найкращі та точніше розпізнають перешкоди та пішоходів. Додано функцію контролю водія Inattentive Warning та автоматичний виклик охоронної фірми у разі спрацювання сигналізації.

У салоні встановлено нову мультимедійну систему з екраном діагоналлю 10,25 дюйма, тоді як у поточного покоління встановлений екран діагоналлю 8,8 дюйма. Нова Mazda3 отримає порти USB-C з підсвічуванням, також з'явиться бездротове заряджання для смартфонів.

Для японського ринку будуть доступні гібридна версія e-SkyActiv-G 2.0 (156 к.с., 199 Нм), версія з дизельним двигуном Skyactiv-D 1.8 (130 к.с., 270 Нм) та турбованим e-Skyactiv X (190 к.с., 240 Нм). На вибір будуть доступні механічні або автоматичні коробки перемикання передач. Привід у Mazda3 може бути переднім або повним.

Джерело: iXBT.com

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація