Компанія Mercedes готує новий Mercedes-Benz E-Class All-Terrain

Компанія Mercedes готує новий Mercedes-Benz E-Class All-Terrain

01 квітня 2023
0

Новий Mercedes E-Class All-Terrain вперше помітила наприкінці минулого року, коли його тестували неподалік штаб-квартири зіркового бренду в Зіндельфінгені. Його майбутнє висіло на волосині, але Mercedes вирішив дати нову можливість моделі, яка не мала великого успіху з моменту її запуску.

Mercedes E-Class All-Terrain народився як альтернатива Audi A6 Allroad. Однак модель не мала комерційного успіху. При цьому керівництво марки вирішило дати моделі другий шанс.

Прототип нового All-Terrain втратив камуфляж у бічній частині і, зокрема, ключову область, яка надає йому особливої індивідуальності - чорних пластикових накладок на колісних арках. В іншому ж автомобіль буде схожий на седан.

Усередині не буде серйозних відмінностей або особливих деталей, які змушують нас відчути, що ми маємо справу з кросовером, тому ми сподіваємося, що дизайн передньої частини салону має той самий сучасний стиль, в якому переважатиме нова панель приладів «MBUX Hyperscreen» з двома великими сенсорними екранами. Модель у базі поставлятиметься з активним кермовим керуванням задніми колесами, а також пневматичною підвіскою Airmatic з різними рівнями регулювання по висоті.

У технічній частині очікується, що автомобіль не відрізнятиметься від седана. Під капотом з'явиться моторна гама з бензиновими та дизельними варіантами з чотирма та шістьма циліндрами об'ємом 2,0 і 3,0 літра з турбонаддувом, все з технологією MHEV та дев'ятиступеневою автоматичною коробкою передач «9G-Tronic».

Офіційний дебют автомобіля заплановано на 2024 рік.

Джерело: AMPERCAR.com
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація