Компанія Renault анонсувала дебют нового Scenic E-Tech

Компанія Renault анонсувала дебют нового Scenic E-Tech

01 вересня 2023
0

Французька компанія Renault готова представити публіці новий електричний кросовер Scenic E-Tech 2024. Авто вже показали на офіційному фото напередодні дебюту. Про це повідомляє Motor1.

Прем'єра довгоочікуваної новинки відбудеться за кілька днів у Німеччині на виставці IAA у Мюнхені. Автомобіль символізує концепцію руху компанії до технологічного та екологічного майбутнього.

Це п'яте покоління моделі Scenic. Однак уперше знаменита практична машина перетворилася на кросовер. Мінівени більше не мають високого попиту, тому відомі імена доводиться інтерпретувати в інших форматах і сегментах.

Очікується, що довжина Renault Scenic E-Tech 2024 не перевищить 4,5 м. Тобто, модель виявиться компактним кросовером. Новий електромобіль Renault отримав зовнішню світлотехніку простої геометричної форми, прямі лінії кузова та мінімум повітрозабірників.

За попередньою інформацією, електричний кросовер Scenic E-Tech отримає один двигун потужністю 215 к.с. або два на 389 к.с. у топовому варіанті. У модельній лінійці новинка розташується вище за Renault Megane E-Tech з орієнтовною ціною близько 35-40 тисяч доларів за базове виконання.

Також до прем'єри готують моделі Renault Grand Kangoo, Rafale, Austral та Espace.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація