Компанія Renault показала бюджетний кросовер Symbioz

Компанія Renault показала бюджетний кросовер Symbioz

02 травня 2024
26

У Франції представили новий Renault Symbioz. Компактний кросовер С-класу надійде у продаж із літа. Про нього розповіли на офіційному сайті французького автовиробника.

Кросовер Renault Symbioz займає нішу між моделями Captur та Austral. Модель збудована на подовженій платформі CMF-B, яку використовують Renault Clio, Captur та Arkana, а також Nissan Juke.

Розміри Renault Symbioz 2024:

  • довжина - 4 413 мм;
  • ширина - 1 797 мм;
  • висота - 1 575 мм;
  • колісна база - 2 638 мм.

Дизайн витриманий у новому фірмовому стилі Renault, який дебютував на моделі Scenic. Плавні форми кузова поєднуються із гранчастим стилем передньої та задньої частини. В авто вузькі діодні фари й ліхтарі та оригінальні ходові вогні. Спортивна версія Esprit Alpine вирізняється агресивнішим дизайном та 19-дюймовими дисками.

Спорідненість із Renault Captur видно в салоні авто. Саме в нього запозичили кермо, важіль КПП, віртуальний щиток приладів та мультимедійну систему Open R Link із 10,4-дюймовим портретним тачскріном.

Водночас, новий Renault Symbioz значно просторіший за побратима. Його задні сидіння мають горизонтальне регулювання із діапазоном 160 мм.

Залежно від їх положення, об'єм багажника складає 492-624 л, а зі складеними кріслами зростає до 1582 л.

Серед доступних для Renault Symbioz 2024 опцій - акустика Harman Kardon, система напівавтономного руху та панорамний дах зі змінним ступенем тонування.

Кросовер Renault Symbioz дебютував у 145-сильній гібридній модифікації E-Tech з 1,6-літровою бензиновою четвіркою та електромотором. Витрата пального складає 4,6 л/100 км у змішаному циклі.

Ціна Renault Symbioz 2024 у гібридній версії складе менш, ніж 35 000 євро. Згодом очікуються бензинові варіанти і вони будуть дешевшими.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Jestemoffi  

Прикольне авто!

+7-2ВІДПОВІСТИ  
Docent_1982  

У Рено зараз практично немає двигунів, які могли б зацікавити покупця в Україні. Від дизелів відмовилися, залишилися або трьохциліндрові одноразові малолітражки, які практично не їдуть, або відносно потужні адекватні гібриди, але на які викликає запитання щодо доцільності їх купівлі. Видається, що в погоні за екологічністю європейські автовиробники обіграли самі себе.

+4ВІДПОВІСТИ  
Grygoryev Vadim  

Docent_1982, да обыграли. В Украине. Но не в Европе, где половина трафика - гибриды и электрика.

+1-3ВІДПОВІСТИ  
3xcool  

Docent_1982, Кого хвилює ринок України? В нас об'єми смішні. В Польщі було реалізовано понадо 464150 нових авто за 2023 рік. У франції, 1774729. А в нас 61000 і тенденції до суттєвого його збільшення, враховуючи обставини - немає. Навіть до повномасштабного вторгнення це було 100000.
Тому консервативний ринок України, де треба комфортна підвіска, бо дороги лайно та прості надійні двигуни - це для автовиробників загалом не пріорітет.
Щодо двигунів, то гібридні установки можуть спокійно собі існувати і на основі 3-х циліндрових двигунів (Ніссан, як приклад) та і 1.6 на основі якого побудовані сучасні реношні гібриди, двигун вельми вдалий.
Щодо звичайних 3-х циліндрових двигунів, то є приклади, де ці двигуни спокійно бігають по 200000 і нічого, а більше сучасному власнику нового авто зазвичай і не треба.

+3-3ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 9
Docent_1982  

Авто дуже гарно виглядає і технологічне і ходові характеристики, мабуть, непогані. А адекватного двигуна немає.

+2ВІДПОВІСТИ  
Grygoryev Vadim  

Docent_1982, гибрид есть.

+1-4ВІДПОВІСТИ  
No Mercy  

Grygoryev Vadim, за дуже дорого.

+1-8ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 3
Oleg_H  

Вертикальний екран в салоні все портить.
А екстер"єр такий собі нічого. Симпатишний

+3-1ВІДПОВІСТИ  
Volodymyr85  

Поки є нафтопродукти, до поки буде аетуально двс

+2ВІДПОВІСТИ  
Tоsik  

Volodymyr85, поки є ціна на нафтопродукти прийнятною...

+3ВІДПОВІСТИ  
Volodymyr85  

Tоsik, згоден, але ви також враховуйте і ціни на електроенергію+ газ завжди дешевше

+2ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 3

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація