Компанія Renault показала оновлений Captur

Компанія Renault показала оновлений Captur

04 квітня 2024
12

Новий Renault Captur офіційно представлено. Недорогий компактний кросовер пройшов фейсліфтинг і до кінця квітня надійде в продаж у Європі. Подробиці новинки розкрили на офіційному сайті Renault.

Дизайн Renault Captur 2024 змінився в новому фірмовому стилі - авто стало схожим на електрокросовер Renault Scenic. Передня частина виконана в рубаному стилі - з вузенькою решіткою радіатора, новими фарами й бампером. Ззаду освіжили ліхтарі. Також з'явилася нова спортивна версія Esprit Alpine із агресивнішим дизайном та 19-дюймовими дисками замість стандартних 17-дюймових.

У салоні Renault Captur 2024 покращили внутрішнє оздоблення і запропонували нові його варіанти. Кросовер отримав покращену віртуальну панель приладів і збільшений 10,4-дюймовий тачскрін портретного формату. Крім того, замінений важіль КПП.

Двигуни Renault Captur 2024 залишилися без змін. Модель пропонують із бензиновими турбомоторами об'ємом 1,0 л (90 к.с.) і 1,3 л (140 і 160 к.с.), а також у 100-сильній версії із заводським ГБО та гібридному варіанті E-Tech на 145 сил.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Bog Dan  

Оновлень не багато, але чи зачепили підвіску?? Чомусь багато хто її не хвалить, і чи буде він в Україні цікаво.

+1ВІДПОВІСТИ  
Alf8  

Bog Dan, ну той що зараз вже завезли

-1ВІДПОВІСТИ  
Ser Gio  

Ззовні непогано вийшло, всередині хіба той стирчащий монітор викликає питання. Добре, що Рено потрохи оновлюється, бо останнім часом їх модельний ряд суттєво застарів.

+4ВІДПОВІСТИ  
Nefontan  

Ser Gio, уточнення: їх актуальний модельний ряд зараз в ЄС, а не в Україні ).
Поцікавтеся, зайдіть на рено крапка фр.
Ви офігієте від моделей, що там представлені на вибір покупцю)

+1ВІДПОВІСТИ  
Bog Dan  

Nefontan, так там дійсно дуже класний вибір, думаю що в нас все так бідно і просто тому що люди не готові платити великі гроші за рено, от і дилери везуть те що купляють.

ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 6
BorisBorisych  

Мені якось менеджер у салоні казав, що Рено поки взагалі не буде в Україні, лише Дачія. Може після війни щось зміниться.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація