Компанія Renault розкрила назву нового кросовера

Компанія Renault розкрила назву нового кросовера

28 серпня 2023
0

Renault розкриває назву свого майбутнього міжнародного кросовера сегменту B-SUV: він називатиметься Kardian. Така назва викликає силу, міцність, захист та інтенсивність, впевнений французький виробник.

Абсолютно новий міський кросовер Renault для міжнародних ринків Kardian втілює початок наступу нових продуктів бренду на ринках за межами Європи. Модель спочатку надійде в продаж у Латинській Америці.

Вперше Kardian буде представлений у Ріо-де-Жанейро 25 жовтня на заході, де Renault збирається представити свою нову міжнародну стратегію.

У Renault пояснили, чому саме так назвали новий кросовер. Виявляється, кросовери Renault мають назви, які починаються на тверду букву «К»: Koleos (2008), Captur (2013), Kaptur (2016), Kadjar (2015), Kwid (2015) і Kiger (2021).

«Абсолютно новий Renault Kardian є найновішим в модельному ряду та представляє стратегію Renaulution на міжнародній арені. Ми вимовляємо це по-французьки, тому що Renault - це французький бренд, трохи схожий на French Touch», - говорить Сільвія, менеджер зі стратегії найменування моделей у відділі глобального маркетингу Renault.

Втім, коріння назви абсолютно нового Renault Kardian походять з англійської мови. При першому прослуховуванні назва викликає слово «охоронець» (guardian, «гардіан»), що символізує захист і силу. Його сильні приголосні - K, R і D - підсилюють це враження. Але назва також створює інший сильний образ. Сільвія пояснює: «У Renault Kardian цікаво те, як він викликає динамічну маневреність. Це змушує вас думати про кардіо - спорт, імпульс і адреналін».

Натомість м'якше звучання слова виводить на перший план інші ідеї. Сільвія каже: «два склади побудовані навколо двох «А», Кар-Діан, натякає на безпеку автомобіля». Нарешті, ви навіть можете почути слово «автомобіль» у першому складі назви Кардіан - важко знайти кращу символіку!

Повністю новий Renault Kardian зміцнить міжнародний слід Renault; незабаром він має дебютувати на латиноамериканському ринку, після Alaskan і Oroch, перш ніж надійде в продаж в інших країнах світу.

Джерело: 24tv.ua
Фото: Renault

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація