Компанія Renault зупинила одну виробничу лінію через дефіцит комплектуючих

Компанія Renault зупинила одну виробничу лінію через дефіцит комплектуючих

08 червня 2023
0

За словами Фаб'єна Глоагена, представника профспілки Force Ouvriere (FO) - Renault Group, 355 співробітників, які працюють на виробничій лінії Zoe, будуть перебувати у вимушеному простої через брак деталей. Цей захід набув чинності у понеділок терміном на три тижні у червні та два дні у липні.

Профспілка CFDT Renault Flins також опублікувала в соцмережах повідомлення, що «кузовний конвеєр (складання, фарбування, листовий метал) та пов'язані з ним допоміжні функції не працюватимуть, за винятком персоналу, призначеного керівництвом» через брак електронних компонентів. Renault підтвердила ці повідомлення.

На думку Renault, призупинення виробництва є частиною загальної кризи електронних компонентів та напівпровідників, більшість із яких виробляється в Азії. Цього року співробітників вже було переведено на скорочений графік роботи, що дозволяє компанії відправляти їх «додому» у разі зниження виробництва.

З «понад 2000 співробітників» заводу у Флінсі «переважна більшість» займається відновленням старих автомобілів у процесі, який у Renault називають «ReFactory».

Завод, що знаходиться на етапі трансформації, буде повністю переорієнтований на відновлення автомобілів до кінця 2024 року, і скорочення виробництва вже йде повним ходом.

Джерело: SPEEDME

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація