Компанія Sixt прибирає електромобілі Tesla з парку прокатних авто

Компанія Sixt прибирає електромобілі Tesla з парку прокатних авто

05 грудня 2023
7

Компанія Sixt вирішила прибрати зі свого автопарку електромобілі компанії Tesla. У листі, надісланому клієнтам компанії, йдеться про те, що фірма більше не купуватиме автомобілі Tesla, і скорочує кількість машин Tesla в своєму автопарку.

До цього часу Sixt пропонувала Model 3 і Model Y. При цьому електромобілі інших виробників це рішення не торкнулося.

Головна причина такого рішення компанії полягає у тому, що попит на електромобілі «все ще явно нижчий за попит на авто з ДВЗ». Крім того, на думку представників компанії, електромобілі мають вищу ціну та вартість ремонту, а також нижчу залишкову вартість порівняно з класичними авто.

Sixt також стурбований непередбачуваними змінами цін у Tesla: залишкова вартість різко знижується після знижкових кампаній американського автовиробника.

Варто зазначити, що наразі близько шести відсотків автопарку Sixt є електричним. Крім Tesla, до нього входять електромобілі Mercedes-Benz, BMW, BYD, Nio, Opel, Peugeot та MG. До 2030 року компанія з прокату автомобілів планує, що частка електромобілів у її європейському автопарку становитиме від 70 до 90 відсотків.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
No Mercy  

Вже й до бізнесу дійшло, що електрички це фігня.

+1-17ВІДПОВІСТИ  
feeto  

No Mercy, якщо прочитати повністю (трохи нижче заголовка), то стає очевидним, що компанія від переходу не електоромобілі не відмовляється. Не влаштовує саме політика ціноутворення тесла.

+6-1ВІДПОВІСТИ  
No Mercy  

feeto, якщо почитати ще уважніше, то електромобілі швидше втрачають у вартості і дорожчі в обслуговуванні. А також клієнти не хочуть їх брати, а обирають авто з ДВЗ? Чи на цьому місці очі заплющили, коли читали?

-13ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 4

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація