Компанія Subaru презентувала заряджений седан WRX Competition

Компанія Subaru презентувала заряджений седан WRX Competition

04 серпня 2023
0

Subaru Motorsports показали перегоновий болід WRX Competition. Автомобіль візьме участь у чемпіонаті Американської асоціації ралі. Про це розповіли на сайті Carscoops.

Subaru WRX Competition створений на базі стандартної версії седана, але має безліч відмінностей. Він отримав як зовнішні, так і внутрішні доопрацювання.

Спорткар оснастили новим кузовним обвісом з розширеними крилами. Він виготовлений з вуглецевого волокна, що дало змогу сильно знизити вагу боліда.

Всередині з'явився міцний каркас безпеки зі сталі T45. Також у салоні встановлено два сидіння Sparco ADV Prime із вбудованими пристроями HANS.

Під капотом розташований виготовлений на замовлення 2,0-літровий опозитний двигун потужністю 324 к.с. і 515 Нм крутного моменту. Він працює в парі з шестиступінчастою секвентальною коробкою передач і доповнений системою повного приводу.

Subaru WRX Competition дебютує на ралі Ojibwe Forests Rally в Міннесоті 24-25 серпня. Ним керуватиме пілот Брендон Семенюк разом зі штурманом Кітоном Вільямсом.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація