Компанія Suzuki представила гібридний восьмимісний мінівен Invicto

Компанія Suzuki представила гібридний восьмимісний мінівен Invicto

08 липня 2023
1

Компанія Suzuki презентувала трирядний кросовероподібний мінівен з гібридною установкою, що базується на платформі Toyota GA-C.

Toyota та Suzuki повною мірою використовують свою співпрацю, перейменовуючи автомобілі один одного для різних ринків. Цього разу настала черга Suzuki представити власну версію Toyota Innova Zenix. Автомобіль доступний у 7- та 8-місній конфігураціях.

Авто довжиною 4755 мм побудований на подовженій версії архітектури Toyota GA-C з колісною базою 2850 мм. Трирядний салон може мати як 7, так і 8 місць залежно від конфігурації другого ряду. Об'єм багажника складає 239 літрів з усіма сидіннями, або 690 літрів при складеному третьому ряду.

Зміни інтер'єру між Suzuki та Toyota обмежуються кольоровими поєднаннями: Invicto відрізняється чорною оббивкою зі шкірозамінника для сидінь та акцентами кольору шампанського. На центральній консолі прописався 10,1-дюймовий сенсорний екран мультимедіа, 7-дюймовий дисплей комбінації приладів, аудіосистема з 6 динаміками, двозонний клімат-контроль, система кругового огляду та інше.

На відміну від свого близнюка Toyota, який пропонує вибір між бензиновими та гібридними силовими агрегатами, Suzuki Invicto доступний виключно в електрифікованій версії. Гібридна силова установка має 2,0-літровий чотирициліндровий бензиновий двигун потужністю 150 к.с. та електромотор на 112 к.с. Тяга передається на передні колеса через варіатор e-CVT.

Suzuki Invicto вироблятиметься на заводі Toyota Bidadi в Індії разом зі спорідненою моделлю. Ціни на місцевому ринку варіюються від 30 до 35 тисяч доларів, що робить його трохи дешевшим, ніж Toyota.

Джерело: Autogeek
Фото: Carscoops

Обговорення новини

кірбі  

Колеса малуваті якісь для цього кузова та ще якась бульба нависае над заднім колесом.

+2-3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація