Компанія Tata презентувала недорогі кросовери на базі Land Rover Discovery Sport

Компанія Tata презентувала недорогі кросовери на базі Land Rover Discovery Sport

09 жовтня 2023
0

В Індії презентовано нові Tata Harrier і Safari 2024 модельного року. Недорогі кросовери на базі Land Rover Discovery Sport пройшли серйозну модернізацію і незабаром надійдуть у продаж. Про це повідомляє видання Autocar.

Компактний кросовер Tata Harrier і його семимісний побратим Safari розроблені спільно з Land Rover. В їхній основі лежить платформа Land Rover Discovery Sport.

Дизайн кросоверів оновили в дусі компактного електрокросовера Tata Nexon. У них нові «двоповерхові» фари, замінені решітка радіатора і бампер.

Tata Harrier і Safari тепер більше відрізняються один від одного в анфас. Ліхтарі розтягнуті на всю ширину кузова.

До того ж, автомобілі стали більшими. Кросовер Tata Harrier підріс до 4605 мм у довжину, а нова Tata Safari - до 4668 мм. Ширина обох моделей збільшена до 1922 мм.

Салон Tata Safari і Harrier зазнав ще більш кардинальних змін. Усередині поліпшили оздоблення, замінили кермо і передню панель. Тепер у кросоверів віртуальна панель приладів, збільшений тачскрін і сенсорні кнопки клімату.

Комплектація Tata Harrier і Safari розширена. У базовій версії тепер 7 подушок безпеки, а топовий варіант отримав роздільний клімат-контроль, панорамний дах, електропривод водійського сидіння, камеру заднього виду, бездротове заряджання смартфонів, датчики світла і дощу. Перелік опцій охоплює адаптивний круїз-контроль і камери кругового огляду.

Кросовери Tata оснащуються 2,0-літровим турбодизелем Fiat потужністю 170 к.с. і витрачають у середньому 6,1-7,1 л/100 км. Можна обрати 6-ступінчасту механічну або автоматичну КПП.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація