Компанія Volkswagen представила Passat Pro нового покоління

Компанія Volkswagen представила Passat Pro нового покоління

30 серпня 2024
0

Представлено Volkswagen Passat Pro нового покоління, який стане доступний у Китаї для попереднього замовлення 10 вересня.

Цей автомобіль є моделлю дев'ятого покоління сімейства Passat. Це унікальна для Китаю версія в кузові седан, при цьому за кордоном новий Passat доступний тільки у вигляді універсала.

Покупцям запропонують дві версії передньої панелі, крім того, новий Volkswagen Passat Pro буде доступний у версії Dark Warrior Edition з повністю чорним дизайном.

Автомобіль оснащений інтелектуальною системою допомоги при водінні IQ.Pilot з удосконаленою системою адаптивного круїз-контролю і утриманням смуги руху, інтелектуальною системою допомоги при паркуванні з пам'яттю та іншими електронними помічниками. Автомобіль оснащений чипом Qualcomm Snapdragon 8155, 12 ГБ оперативної та 128 ГБ флеш-пам'яті, а також підтримкою 5G.

В оснащення входять аудіосистема Harman Kardon, навколишнє освітлення, задні сонцезахисні шторки, кнопки управління, функції вентиляції/обігріву/масажу передніх і задніх сидінь, а також 11,6-дюймовий розважальний екран для пасажирів.

Довжина, ширина і висота нового Passat Pro становлять 5006, 1850 і 1489 мм відповідно, а колісна база - 2871 мм.

Автомобіль комплектується двигунами 1,5 л або 2,0 л з максимальною потужністю 118 кВт або 162 кВт.

Джерело: iXBT.com
Фото: ITHome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація