Компанія BMW попросить не їздити на iX та i4

Компанія BMW попросить не їздити на iX та i4

14 серпня 2022
0

Власники електрокарів BMW iX та i4 2022–2023 модельних років почали отримувати листи від автовиробника з проханням утриматися від поїздок через ризик загоряння батарей. Таке попередження отримали 83 особи: усі вони мають надати свої машини в сервісні центри для усунення дефекту акумулятора. А поки що їх попросили не тільки не їздити на електрокарах, а й не паркувати їх у гаражах та поряд із житловими будинками.

Перший випадок займання BMW i4 eDrive40 був зафіксований у квітні цього року в США, і він спричинив розслідування щодо постачальника акумуляторів, компанії Samsung SDI. Під час перевірки було встановлено, що виробничий процес деяких елементів батарей було порушено, через що може статися коротке замикання та електромобіль загориться.

Пізніше, 3 червня, аналогічний інцидент трапився у США, але цього разу з BMW iX xDrive50. Через два тижні спалахнув iX M60, так що крім i4 вирішено було відкликати і iX. В результаті відкликальна кампанія зачіпає 56 екземплярів iX та 27 екземплярів i4. На всіх зазначених електромобілях замінять батареї за рахунок автовиробника.

Джерело: The Drive

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація