Компанія BMW відмовиться від кросовера X4

Компанія BMW відмовиться від кросовера X4

17 вересня 2022
0

BMW планують відмовитись від випуску моделі X4. Спортивний купе-кросовер можуть зняти з виробництва вже за кілька років. Про це повідомляє сайт BMW Blog.

Стверджується, що нинішнє, друге за рахунком покоління BMW X4 пройде свій життєвий цикл до кінця, тобто залишиться на конвеєрі до 2025 або 2026 року. Проте третю генерацію моделі не розроблятимуть. Нагадаємо, що модель відома з 2014 року.

Як не дивно, причиною відмови від BMW X4 є недостатній попит. Кросовери зараз дуже популярні у всьому світі, але деякі моделі не виправдовують надій і не виходять на заплановані обсяги продажу. Примітно, що старший купе-кросовер BMW X6 продається набагато краще.

Втім, наступник у BMW X4 все ж таки буде. На зміну йому прийде електричний кросовер, який швидше за все назвуть iX4. Його виробництво стартує на підприємстві в угорському Дебрецені з листопада 2026 року.

Кросовер BMW iX4 стане частиною електричної лінійки Neue Klasse. Це означає, що він отримає інноваційні акумулятори нового покоління. Вони будуть дешевшими на 50%, а також забезпечать на 30% більший запас ходу.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація