Компанія BMW вивела на тести новий X2

Компанія BMW вивела на тести новий X2

11 жовтня 2022
0

Актуальне покоління компактного кросовера BMW X2 більше схоже на хетчбек. Ймовірно, через це модель не може похвалитися таким же високим попитом, як «старші» паркетники. Компанія вирішила виправити цей недолік і вивела на тести оновлений автомобіль.

Прототипи моделі в камуфляжі були помічені під час виїзду з території заводу компанії. Судячи з фотографій, тепер автомобіль виглядає як справжній крос-купе. У нього великий передній звіс, сильно похиле вітрове скло, яке переходить у покатий дах, і збільшений дорожній просвіт.

Також у кросовера баварської марки велика решітка радіатора, стрілоподібні фари, як у X1, кутасте заднє скло, збільшений спойлер і нові дверні ручки, розташовані врівень з кузовом. Шпигунам не вдалося заглянути в салон новинки, але інсайдери стверджують, що й тут очікуються оновлення.

Зокрема, моделі обіцяно великий вигнутий екран, який поєднає в собі цифрову панель приладів і мультимедійну систему. Також новий X2 отримає технологію Digital Key Plus, яка дозволяє власникам iPhone розблоковувати авто, навіть не дістаючи телефон із кишені чи сумочки. У рух новинку наводитиме 2,0-літровий чотирициліндровий бітурбований двигун потужністю 241 к.с., який працює у парі з 7-ступінчастою коробкою передач та системою повного приводу.

Джерело: Авто Центр
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація