Компанія Buick представила великий і розкішний мінівен

Компанія Buick представила великий і розкішний мінівен

04 листопада 2022
0

Відроджений Buick Century - це великий та розкішний мінівен, який став флагманом китайського модельного ряду компанії.

Buick Century постав у новому фірмовому стилі марки, який розроблено китайською студією GM і вже використовується на паркетнику Buick Envista. Характерні риси - ніс акули, широка паща решітки радіатора, встановленої з невеликим негативним нахилом, а також головна оптика у вигляді великих ікл. Крім того, мінівену дістався новий логотип марки.

Порівняно з моделлю GL8 третього покоління колісна база зросла із 3088 мм до 3130 мм, довжина - з 5188 мм до 5230 мм, а найбільше збільшення - в ширину: з 1878 мм до 1980 мм. Висота мінівену - 1867 мм. Збільшено отвори задніх зсувних дверей.

На правах флагмана Buick Century дебютував лише у найбагатших версіях під назвою Avenir. Навіть у початковому шестимісному виконанні (з трьома рядами) такий мінівен має оббивку сидінь шкірою наппа, аудіосистему Bose з функцією активного шумоподавлення та панорамний дах. На вершині гами - представницька VIP-версія з чотиримісним салоном та двоколірним кузовом.

Рушійною силою новинки є дволітровий чотирициліндровий турбомотор потужністю 230 к.с., що працює спільно з 48-вольтовим стартер-генератором та 9-ступінчастим «автоматом». Привід лише передній.

На китайському ринку новий Century Avenir з'явиться до кінця 2022 року. Шестимісний мінівен коштуватиме 72 тисячі доларів, а за чотиримісний проситимуть 83 тисячі доларів.

Джерело: MMR
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація