Компанія Changan анонсувала новий молодіжний пікап

Компанія Changan анонсувала новий молодіжний пікап

05 серпня 2022
0

Changan Automobile, один із найбільших автомобілебудівних концернів у Китаї, анонсував новий пікап. Цільовою аудиторією новинки називають молодих жителів мегаполісів. На опублікованих компанією фото автомобіль щедро покритий камуфляжем, що не дає змоги роздивитись екстер'єр майбутньої серійної моделі. Технічну інформацію та навіть назву пікапа тримають у секреті.

За деякими даними, новинку укомплектують турбованим двигуном Blue Whale від кросовера Changan Uni-K. У «донорської» моделі віддача 2,0-літрового мотора становить 232 к.с. та 390 Нм крутильного моменту. Працює він у парі з восьмидіапазонною автоматичною коробкою Aisin.

В оснащенні заявлено «корисні технології». Які саме, не уточнюється. Імовірно, йдеться про адаптивний круїз-контроль та деякі електронні «помічники» водія.

На ринку молодіжний пікап з'явиться під маркою Changan. Дата офіційної презентації та ринкова прем'єра моделі ще не анонсовані.

Варто зазначити, що китайський концерн вже представлений на ринку пікапів двома моделями - F70 (Hunter) та F30. Вони продаються під маркою Kaicene, запущеною восени 2019 спільно з PSA Group.

Джерело: Авто Центр
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація