Компанія FIAT представла спортивний кросовер Pulse Abarth

Компанія FIAT представла спортивний кросовер Pulse Abarth

30 липня 2022
0

Кросовер FIAT Pulse отримав «спортивну» версію від Abarth. Виробник показав фото моделі та поділився деякими технічними характеристиками.

«Спортивний» кросовер оснастили 185-сильним турбомотором об'ємом 1,3 літра, його максимальний крутний момент дорівнює 270 Нм. На розгін з місця до 100 км/год Pulse Abarth потрібно менш як 8 секунд, а максимальна швидкість перевищує 210 км/год. До пари мотору пропонується 6-ступеневий «автомат».

Зазначимо, цим двигуном оснащуються й інші моделі Stellantis, зокрема, йдеться про бразильські версії пікапа FIAT Toro, а також кросоверів Jeep Renegade та Compass. Ймовірно, «заряджений» SUV також отримав посилену підвіску та потужніші гальма, про це виробник розповість ближче до старту виробництва новинки.

Звичайний FIAT Pulse доступний з чотирициліндровим «атмосферником» об'ємом 1,3 літра, при цьому на бензині його віддача становить 98 к.с., а на поширеному в Бразилії етанолі - 107 к.с. Інший варіант - 1,0-літрова «турботрійка», її потужність у першому випадку становить 125 к.с., у другому - 130 к.с. У «просто» Pulse немає виконань з колісною формулою 4?4, тому «спортивний» теж має лише передній привід.

Варто зазначити, що у Бразилії продаж «гарячого» паркетника стартує у четвертому кварталі поточного року. Ймовірно, пізніше FIAT Pulse Abarth дістанеться дилерів в інших країнах Південної Америки, але в Європі чекати його не варто.

Джерело: АвтоСвіт

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація