Компанія Ford оновила кросовер Escape

Компанія Ford оновила кросовер Escape

26 жовтня 2022
0

Оновлений Ford Escape дебютував із «переглянутою» зовнішністю. Передня частина кузова повністю нова: решітка радіатора змістилася вгору, і до неї тепер дістає передня кромка капота, яка теж розташована вище ніж у попередній версії. Нові фари - зі світлодіодами вже «в базі», але у простих комплектацій вони рефлекторні, і лише дорожчим версіям доступні лінзи, а за доплату - ще й смужка, що світиться над решіткою радіатора. На кормі - нові ліхтарі, але бампер залишився тим самим.

Інтер'єр майже не змінився. Базові пристрої тепер не стрілочні, а намальовані на восьмидюймовому екрані з додатковими бічними секціями. У списку опцій збережено широкоформатний дисплей приладу (12,3 дюйма). Нова медіасистема Sync 4 включена в базове оснащення і за замовчуванням має восьмидюймовий тачскрін (перш за все він був опцією), а за доплату тепер можна замовити великий екран на 13,2 дюйма, в який інтегровано і керування клімат-контролем.

Технічних змін теж немає. На вибір, як і раніше, є чотири силові установки. Турботрійка 1.5 EcoBoost (184 к.с.) та турбочетвірка 2.0 EcoBoost (253 к.с.) поєднуються з восьмиступінчастим «автоматом». Повний привід - опція для базового мотора та стандартне оснащення для дволітрових машин. Також є два гібриди. Обидва мають бензиновий атмосферний мотор 2.5 (167 к.с.), що працює за циклом Аткінсона, електромотор та електромеханічний варіатор. Базовий гібрид - це 203 к.с. у піку, маленька батарея та вибір між переднім та повним приводом. Плагінібрид має великий акумулятор і підвищену пікову потужність (224 к.с.), але привід лише передній.

Виробництво оновлених кросоверів у США почнеться найближчим часом, місцеві дилери отримають автівки вже на початку 2023 року.

Джерело: MMR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація