Компанія Foton представила новий пікап в стилі Ford F-150

Компанія Foton представила новий пікап в стилі Ford F-150

04 листопада 2022
0

Tunland G9 з'явився два роки тому і залишається флагманом широкої гами пікапів компанії Foton. Його брутальна зовнішність безсоромно скопійована з американського траку Ford F-150, але інтер'єр досі був майже таким самим, як у менш престижної моделі Tunland F9.

Тепер Foton Tunland G9 отримав нову передню панель із семидюймовим екраном для віртуальних приладів та дисплеєм на 10,25 дюйма для медіасистеми (з вбудованим 4G-модемом). Інтер'єр став набагато багатшим, покращено оздоблювальні матеріали, перероблено центральний тунель і навіть дверні панелі. Передні сидіння також нові, запропоновані нові варіанти двокольорового оздоблення.

Також автомобіль отримав нову систему стабілізації Bosch 9.3 та комплекс електронних помічників, серед яких адаптивний круїз-контроль та система автоматичного гальмування. При цьому назовні пікап не змінився. У гамі, як і раніше, є версії довжиною 5340 мм і 5630 мм, які відрізняються розміром колісної бази та вантажної платформи.

Моторна гама також збереглася. Tunland G9 пропонується з турбодизелем 2.0 (163 к.с., 390 Нм) або бензиновим турбомотором 2.0 (238 к.с., 360 Нм). Всі версії мають 8-ступінчастий «автомат» ZF і повний привід, що підключається з роздаткою BorgWarner. Опція - блокування заднього диференціала Eaton.

У продажу Foton Tunland G9 з новим салоном з'явиться до кінця поточного року.

Джерело: MMR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація