Компанія Hyundai показала тизер електроспорткара IONIQ 5 N

Компанія Hyundai показала тизер електроспорткара IONIQ 5 N

04 грудня 2022
0

Спортивні автомобілі підрозділу Hyundai N стали серйозними гравцями на ринку, потіснивши іменитих конкурентів. А з урахуванням того, що південнокорейський автовиробник успішно виступає в гоночних серіях по всьому світу, отриманий у чемпіонатах світу досвід фахівці реалізують у дорожніх моделях. Найближчою прем'єрою та одночасно дебютним «зарядженим» електромобілем має стати хетчбек IONIQ 5 N, який відкриє новий розділ в історії підрозділу Hyundai N.

В даний час Hyundai успішно виступає в класичному ралі WRC, кубку світу для турингових автомобілів WTCR та чемпіонаті для кузовних електромобілів ETCR, так що досвід та технології у марки є. А представлені раніше концепт-кари RN22e і N Vision 74 компанія офіційно називає випробувальними стендами для нових рішень.

І дебютують вони на моделі IONIQ 5 N, перший офіційний тизер якого південнокорейська марка продемонструвала у відеоролику із підбиттям підсумків 2022 року. Жодної офіційної інформації про майбутню новинку немає, але вона як мінімум отримає більш агресивний аеродинамічний обвіс.

Очікується, що для Hyundai IONIQ 5 N також підвищать потужність силової установки, переналаштують підвіску та повний привід, а заразом додадуть спортивних акцентів в оформлення салону. Так це чи ні - дізнаємося 2023 року, коли має відбутися офіційна прем'єра зарядженого електромобіля з Південної Кореї.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація