Компанія Jeep офіційно представила новий Wrangler

Компанія Jeep офіційно представила новий Wrangler

15 вересня 2022
2

Компанія Jeep у США на автосалоні у Детройті офіційно представила новий гібридний позашляховик Jeep Wrangler Willys 4xe. У продажу він з'явиться наприкінці 2022 року.

Новий Wrangler у стандартній комплектації оснащується світлодіодними фарами, протитуманними фарами, 17-дюймовими колісними легкосплавними дисками, аудіосистемою Alpine.

Зовні від стандартного Jeep Wrangler він також відрізняється збільшеним дорожнім просвітом, великими позашляховими шинами, чорною решіткою радіатора і наклейкою Willys на капоті. Додатковий пакет Sun and Screen додає 8,4-дюймовий дисплей та дах Sky One-Touch Power-Top.

Цей позашляховик оснащується чотирициліндровим 2,0 л двигуном з турбонаддувом та двома електромоторами. Загальна потужність такої гібридної силової установки складає 375 к.с. і 637 Нм крутного моменту. На одній електротязі він може проїхати близько 33 км.

Судячи з усього, Jeep Wrangler Willys 4xe має навіть кращі позашляхові характеристики, ніж стандартний Jeep Wrangler. В принципі, це і слід очікувати навіть за його назвою.

Jeep почне продавати новий Wrangler наприкінці 2022 року. Він коштуватиме від 55 590 доларів. Тобто це буде найдоступніший гібридний позашляховик сімейства Wrangler 4xe.

Джерело: Today.ua

Обговорення новини

Грінго 85  

вогонь машина!

ВІДПОВІСТИ  
ILLYA_K  

Надіюсь що вони електроніку модифікувати змогли, а не буде як на минулому гірше китайської

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація