Компанія Jeep показала семимісний кросовер Meridian

Компанія Jeep показала семимісний кросовер Meridian

31 березня 2022
0

Індійський підрозділ Stellantis представив нову модель для місцевого ринку - семимісний кросовер Meridian, який насправді є аналогом бразильського Commander. Поки що новинку показали на офіційних фотографіях і поділилися деякими технічними подробицями, а повна інформація з'явиться перед повноцінним запуском Meridian в Індії, запланованим на літо.

4,8-метровий Meridian практично точна копія Commander для Бразилії - один позашляховик можна зовні відрізнити від іншого хіба що по наповненню оптики, відсутності на передньому бампері світлодіодних смуг ходових вогнів та іншому дизайну колісних дисків. З технічних відмінностей пружинна підвіска з пасивними амортизаторами.

Салон точно повторює Commander (за винятком розташування керма): ті ж екран мультимедійної системи діагоналлю 10,1 дюйма, віртуальна панель приладів на 10,25 дюйма, бездротова зарядка для смартфона, шість подушок безпеки, двозонний клімат-контроль, камери кругового оглдяду та система вибору режимів руху.

Спочатку Meridian буде продаватися в Індії тільки з дволітровим турбодизелем 2.0, потужність якого поки не оголошена (імовірно, вона складе 170 кінських сил, як і у бразильської версії). Пару двигуну складуть або шестиступінчаста механіка, або дев'ятиступінчастий автомат, привід - передній або повний з муфтою на задній осі.

Пізніше очікується і бензинова модифікація, інформації про яку поки що немає. Однак у Бразилії позашляховик представлений, зокрема, з 1,3-літровим турбомотором потужністю 187 кінських сил. Ймовірно, його запропонують і в Індії.

Старт продажів моделі в Індії запланований на червень цього року. Виробництво організують на місцевому заводі FCA India у Пуні, де збирають Jeep Compass та Wrangler. У Stellantis заявляють, що рівень локалізації Meridian складе значні 82 відсотки.

Джерело: Jeep India

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація