Компанія Jeep розробила «найпередовіший сухопутний причіп»

Компанія Jeep розробила «найпередовіший сухопутний причіп»

15 листопада 2022
0

Автовиробник Jeep спільно з фірмою Addax розробили «найпередовіший сухопутний причіп». Новий трейлер відрізняється збільшеним дорожнім просвітом, «грязевими» покришками, незалежною торсіонною підвіскою та різними варіантами зчіпки, що дозволить водієві всюдихода не переживати, що причіп не проїде слідом за тягачем. До того ж, на причепі можна розбити двомісний намет: такий варіант використання підійде затятим мандрівникам.

У позашляхового причепа одна вісь, а суха маса не перевищує 386 кілограмів. Конструкція розроблена з огляду на причепи армії США: наприклад, сталевий каркас не зварений, а вигнутий. У звичайній конфігурації корисний внутрішній об'єм причепа - 1000 літрів, проте зверху можна розмістити намет, адже передбачені упори, що витримують навантаження 3,6 тонни.

Шасі трейлера спроектовано з урахуванням солідних ходів підвіски, а дорожній просвіт становить 17 дюймів (432 міліметри). Кріпити причіп до тягача можна як шарнірно-зчленованою зчіпкою так і регульованою зчіпкою з ресівером. Керівник північноамериканської філії Jeep Джим Моррісон назвав новинку «найпередовішим у світі сухопутним причепом».

Ціна трейлера Jeep та Addax поки не розкрита, але дешевими фірмові аксесуари не бувають. 

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація