Компанія Land Rover розробляє електричний варіант свого позашляховика

Компанія Land Rover розробляє електричний варіант свого позашляховика

27 грудня 2022
0

Популярний позашляховик Defender, який виробляє компанія Land Rover, може отримати електричний силовий агрегат. За інформацією журналістів, перехід на нову платформу може відбутися вже у 2025-му році.

Згідно з опублікованими даними, в 2025 році компанія готова перейти на нову архітектуру MLA Flex, яка дозволить створити на базі популярного позашляховика Defender повністю електричну версію. За словами розробників, зовні позашляховик залишиться таким самим, як і його бензинова версія. Основні зміни торкнуться технічної складової та силового агрегата.

На сьогоднішній момент фанати бренду Land Rover можуть задовольнятися позашляховиком Defender з трьома різними варіантами силової установки: гібридною, дизельною та бензиновою.

За планами розробників, створення електричної версії Defender стане основним для розробки електрокара на базі Range Rover, а також оновлення моделі I-Pace бренду Jaguar.

Журналісти зазначають, що перша презентація електричного позашляховика відбудеться 2025-го року. Він буде представлений одразу у трьох версіях. Надходження перших зразків на ринок очікується не раніше 2026 року.

Джерело: AMPERCAR.com

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація