Компанія Maserati випустила рожевий кросовер «для Барбі»

Компанія Maserati випустила рожевий кросовер «для Барбі»

30 жовтня 2022
0

Maserati та компанія Mattel, яка випускає відому у всьому світі ляльку Барбі, спільно створили «ляльковий» кросовер Grecale. Загалом італійська марка випустить два особливі автомобілі. Перший Maserati Grecale Barbie можна придбати в універмазі Neiman Marcus.

Щасливому власнику рожевий кросовер коштуватиме 330 тисяч доларів. З них 33 тисяч передадуть проєкту Barbie Dream Gap, який співпрацює з благодійними організаціями, що захищають права дівчаток. Подробиці про другий «барбімобіль» обіцяють озвучити 2023 року.

Особливість першого Maserati Grecale Barbie - рожевий кузов з кислотно-жовтими відблисками на капоті, решітці радіатора та у нижній частині переднього й заднього бамперів. Також у кислотно-жовтий забарвлений тризуб Maserati. Лакофарбове покриття, що переливає, створює ефект веселки. Передні крила кросовера прикрашає напис «Barbie», а на задніх стійках даху красується велика літера «B». Їздить «ляльковий» Grecale на чорних багатоспицевих колісних дисках із яскравим тризубом по центру.

У салоні рожеві акценти видно на центральному тунелі та дверних картах. На сидіннях - рожеві декоративні шви та вишивка «B» на підголівниках.

Grecale Barbie побудований на комплектації Trofeo із 3,0-літровим TwinTurbo V6, який генерує 523 к.с. та 620 Нм крутного моменту. Коробка - восьмиступінчаста автоматична ZF. Привід - повний з диференціалом, що самоблокується, на задній осі. З місця до 100 км/год кросовер пришвидшується за 3,8 секунди. Максимальна швидкість сягає 285 км/год.

У США продажі кросовера Maserati Grecale стартують до кінця осені. Комплектація GT з мотором потужністю 296 к.с. коштуватиме від 64 995 доларів. Версію Modena потужністю 325 к.с. оцінили мінімум у 74 395 доларів, топовий 523-сильний Trofeo - у 103 995 доларів.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація