Компанія Maxton Design представила свій варіант Audi RS e-tron GT

Компанія Maxton Design представила свій варіант Audi RS e-tron GT

07 серпня 2022
0

Якщо електромобіль піддають тюнінгу, то стосується він виключно зовнішнього вигляду та салону. Не став винятком і Audi e-tron GT RS, який побував у руках фахівців компанії Maxton Design з Польщі - модель з Інгольштадта отримала новий аеродинамічний обвіс та колеса, а також ряд технічних доробок, які не стосуються силової установки. Причому для модернізації власник тюнінг-ательє надав своїм підопічним власний екземпляр машини.

Перший серійний електроседан Audi - RS e-tron GT - має двомоторну силову установку, яка розвиває в режимі короткочасного збільшення характеристик 646 кінських сил і 830 Нм моменту.

Повнопривідний електромобіль оснастили пружинами K&W та пневмопідвіскою, щоб зменшити дорожній просвіт. Кліренс вирішили скоротити для того, щоб гармонійно виглядав повний аеродинамічний обвіс Maxton Design.

Він включає передній і задній бампери, пороги і накладки на колісні арки. А в самих арках з'явилися 22-дюймові диски Turismo Inventa з вуглепластиковими вставками. Завершує образ вугільно-чорна атласна плівка 3M.

Джерело: Maxton Design

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація